SAMSUN / ONDOKUZMAYIS - Yörükler Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinliği öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan programla tüm öğrencilerimize sunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce günün anlam ve önemiyle ilgili olarak yapılan İlkokullar arası resim yarışmasında 3. Sınıf öğrencimiz Buğlem AKSOY 1. ve Ortaokullar arası şiir yarışmasında 5. Sınıf öğrencimiz Mesut TAYHAN 2. Olmuştur.

Mrt

Okul sporları kapsamında Bayburt İlimizde düzenlenen küçükler judo grup müsabakalarında 7. Sınıf öğrencimiz Faysal KAHYA 2. ,  5. Sınıf öğrencilerimiz  Mesut TAYHAN ve Muhammet Enes KAHYA 5. olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda görev yapan tüm kadın öğretmen ve personellerimize çiçek takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık.

Mrt

Samsunda düzenlenen okullar arası kücukler İl judo müsabakalarında okulumuz öğrencileri Faysal KAHYA İl 2. Muhammed Enes KAHYA İl 2.Ömer duran İl 2. Mesut TAYHAN il 3. olmuşlardır. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, Bayburt İlinde düzenlencek okullar arası Türkiye judo grup maçlarında öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Deprem Haftası’nda Tüm Okullarda Aynı Anda Deprem Tatbikatı Yapıldı.

TEKNOFEST 2024’te Toplam 85 Milyon TL Ödül ve Maddi Destek!

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Kas

·         Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümünde, onun önderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti'ni daha da büyütmek ve güçlendirmek için çalışmaya kararlıyız. Minnet ve saygıyla anıyoruz.

"Türk milletinin eşsiz evladı Atatürk! Sen ebedi istirahatgâhında rahat uyu. "En büyük eserim." dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir. Türk Milleti."

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 28 Ekimde çelenklerin Atatürk Anıtına sunumu ile başladı. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü halkımızın da yoğun katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandık.

Ekm

İlçemizde Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni olmayan okullara 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönemi için ilçe Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri tarafından yapılan planlama doğrultusunda, 11/10/2023 tarihinde okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilerimize yönelik "İhmal ve İstismar" konusu, "Sınır Koyma ve Rehberlik" ihtiyaçları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Ekm

Codeweek ( Kod Haftası) bu sene 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığımız bu seneki temayı ” Cumhuriyetimizin 100. yılı” olarak belirlemiştir. Biz de bu etkinliğe “100.Yılı Kodla” isimli etkinliğimizle katılıyoruz.

Eyl

Samsun İl Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuzda öğrencilerimize uygulamalı olarak trafik güvenliği eğitimi verdiler.

Eyl

Samsun İl Jandarma Trafik Komutanlığı okulumuz öğrencilerine  trafik güvenliği eğitimini uygulamalı olarak verdi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Öğretmenler, öğrenciler ve velilerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladık.

Nis

İl Jandarma ekipleri tarafından öğrencilerimize sınıflarda bilgilendirme yapılarak okul bahçemizde kurdukları trafik pistinde mobil trafik eğitim aracı ile trafik eğitimi verildi.

Nis

Okulumuzda ramazan ayı boyunca düzenleyeceğimiz etkinliklerimiz öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı. Ramazan ayının manevi ruhunun yaşatılmasının amaçladığı bu etkinliklerde keyifli anlar yaşandı.